LUTC Meeting Agenda 2014-05-19

Eliot Land Use and Transportation Committee Agenda
May 19, 2014 6:30 – 8:30 pm
Emanuel Hospital, Room 1027

6:30 Call to order and Introductions

6:40 Review and approve minutes and agenda: Action (5 minutes)

6:45 Review of Rodney Bikeway discussion at May 12, 2014 Board meeting with the Board, visitors, and Rich Newlands. A letter from Eliot to PBOT is expected to result. Action (45 minutes)

7:30 Discussion of Demolition permit for 3019 NE MLK: Action (15 minutes)

7:45 Notices and updates: Information (15 minutes)

8:00 Public comment for items not on the agenda (10 minutes)

8:10 Open discussion of future meeting topics or other issues (10 minutes)

8:20 Meeting recap (10 minutes)

8:30 Adjourn

Advertisements