LUTC Meeting Agenda 2018-11-12

Eliot Neighborhood Association
Land Use and Transportation Committee
Agenda November 12, 2018
7:00-9:00 pm
Location: 120 NE Knott St

  1. 7:00 (10 mins) Open meeting, Welcome guests, Introductions
  2. 7:10 (5 mins) Discuss agenda and accept any additions
  3. 7:15 (30 mins) Emanuel IMP
  4. 7:45 (30 mins) Hill Block – ┬áMinNefer Mernahkem, Prosper Portland
  5. 8:15 (30 mins) Eliot/Boise Border – David de la Rocha, Boise Neighborhood LUTC Chair
  6. 8:45 (5 mins) Discuss support letter for Central City in Motion, specifically the NE Broadway/Wiedler improvements?
  7. 8:50 (5 mins) Approve minutes from October
  8. 8:55 (5 mins) Other updates? (parking permit district, N/S Neighborhood Greenway on 7th or 9th Ave, improving intersections around Tubman)
  9. Adjourn 9:00 pm
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s